Jakie auto kupić średnia półka z średnim wyposażeniem

31 Paź 2008, 21:58

witam chce kupic jakies auto do 30tys doradzcie mi jakie najlepiej bo sie nie znam a chce by było najlepiej jakies mocne i w srodku z bogatym wyposazeniem dzieki z góry
nitrobolon20
Nowicjusz

31 Paź 2008, 22:03

A samochód ma być pokroju klasy średniej, wyższej a może kompakt???
Napisz w ile osob zamierzasz nim jezdzic. Benzyna czy diesel, gaz???
slowik93
Aktywny
Awatar użytkownika

Miejscowość: Augustów

31 Paź 2008, 22:09

polecam Nissana Primere P12, benzyna lub diesel silniki sa dobre, wyposazenie nawet w standardzie 6 poduszek, klimatronik, komputer i kamera cofania. Za 30tys masz juz ladne auto.
radzio000
Początkujący

Miejscowość: ww

31 Paź 2008, 22:15

radzio000 napisał(a):polecam Nissana Primere P12, benzyna lub diesel silniki sa dobre, wyposazenie nawet w standardzie 6 poduszek, klimatronik, komputer i kamera cofania. Za 30tys masz juz ladne auto.

Silniki nie są dobre, przynajmniej diesle-made in france(Renault) awaryjne są. Benzyny nie wiem kto robi. I ta deska rozdzielcza fuuu...
Na środku zegary bleee...
Ale wygląd to kwestia gustu :wink:
slowik93
Aktywny
Awatar użytkownika

31 Paź 2008, 22:39

no widzisz a ja smigam dieslem 1.9d dCi i jakos nie nazekam 120tys. przejechane i nic sie nie dzieje, jest taka mala roznica pomiedzy dieslem renault a nissan, rozni sie elektryka ktora w pierwszych jest awaryjna i elementy turbiny plastikowe ktore powoduja zawsze awarie w renault zostaly wymienione w nissanie na aluminiowe:) i to czyni to auto bezawaryjne, sprawdzilem na sobie :) a co do deski rozdzielczej to jest niesamowicie wygodna, samochodem typu golf czy passat kazdy jezdzil i dlatego kazdy mowi ze jest super a to co nieznane kazdy krytykuje :)
radzio000
Początkujący

01 Lis 2008, 08:09

bym wolał klasy wyzszej i benzyna myslałem nad audi a6 w kombi
nitrobolon20
Nowicjusz

01 Lis 2008, 10:01

radzio000 napisał(a):no widzisz a ja smigam dieslem 1.9d dCi i jakos nie nazekam 120tys. przejechane i nic sie nie dzieje, jest taka mala roznica pomiedzy dieslem renault a nissan, rozni sie elektryka ktora w pierwszych jest awaryjna i elementy turbiny plastikowe ktore powoduja zawsze awarie w renault zostaly wymienione w nissanie na aluminiowe:) i to czyni to auto bezawaryjne, sprawdzilem na sobie :) a co do deski rozdzielczej to jest niesamowicie wygodna, samochodem typu golf czy passat kazdy jezdzil i dlatego kazdy mowi ze jest super a to co nieznane kazdy krytykuje :)

Zwracam honor jak tak. O tym nie wiedziałem. Ale widzialem test długodystansowy Laguny z tym silnikiem, po prostu masakra, wszystk osię psuło i turbo siadło przy 60 000km :lol:

A co do Audi słuszny wybór jeśli chcesz w benzynie pojeździ długo.
Ale jest mała taka wada A6 że dużo ich jeździ od zawalenia. Także jeśli chcesz samochód popularny to bierz Audi. Części za to będziesz miał full.
A patrzyłeś Mercedesa E lub Volvo V70???
slowik93
Aktywny
Awatar użytkownika

01 Lis 2008, 13:28

a cos sporowego lub terenowego to co polecacie?
nitrobolon20
Nowicjusz

01 Lis 2008, 23:19

widze ze narazie to ty nie wiesz jakiego typu szukasz auta a co dopiero mowic o markach i modelach ;)
radzio000
Początkujący

02 Lis 2008, 09:27

dlatego tu jestem i chce zakupic cos fajnego lubie samochody sportowe ale audi tez mi sie podoba wiec pomózcie
nitrobolon20
Nowicjusz

02 Lis 2008, 09:42

To może BMW 5 lub 3 ????
slowik93
Aktywny
Awatar użytkownika

02 Lis 2008, 09:52

sportowe : audi TT 1.8T 180km koniecznie quattro jezdzilem tym autem i jesli chcesz sprotowe to stac cie na takie, ale po wcisnieciu pedalu gazu do oporu wcale nie wciska w fotel :/ Toyota Celica? "Terenowe" Mitsu Pajero Pini, rav4, santa fe. Moje zdanie jest takie ze kupowanie limuzyny lub sportowego auta za 30tys nie ma sensu, utrzymanie takiego auta naprawde kosztuje,
radzio000
Początkujący

02 Lis 2008, 10:00

Kolega bardzo niezdecydowany jest :D

No to pojedziemy ze wszystkich kategorii:

Auta Sportowe:

Mercedes CLK 320
[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]

Volvo C70
[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]

Mercedes CLK 430