Tak to prawda,cena jest dość przystępna,przyglądnij się dobrze autu pod kątem wypadku oraz korozji,Francuza typowego by ocenic czy ruda go nie ciupie ogląda się od strony bagażnika,podnosisz wykładziny i patrzysz po rogach,jeśli tam zeżarty nie jest to jest OK.jeśli jednak tam zobaczysz rdzę to moja rada nie kupuj bo pomyśl co dzieje się z resztą karoserii od spodu.Zwroć uwagę na wydech,przednie zawieszenie.Nie wiem jaki ma przebieg ten SCENIC,jesteś osobą niepełnosprawną dlatego automat jest nieodzowny,inaczej bym ci takiej skrzyni nie polecal ale jeśli będziesz obchodził się z nią godnie to problemow nie będzie.Skrzynię tylko dobrze przetestuj bo ew.naprawy są wykluczone(koszty).Cena?!Cóz wszystko zależy od tego za ile ktoś go kupił w Niemczech ,druga sprawa to skrzynia,nowe samochody z automatami są droższe ale używki niekoniecznie muszą się cenić,dlatego podejrzewam ,ze ta cena przez tę skrzynię jest właśnie taka,niewielu ludzi chce automata!Widziałem oferty z 2000 r za 11000 zł ,tak ze nie byłbym podejrzliwy jeśli chodzi o cenę.SCENIC posiada solidną bazę techniczną MEGANE w ocenach DECRY te samochody wypadają ponadprzeciętnie dobrze.Solidny samochód.Pozdrawiam!
![Wink :wink:]()