Chodzi o pierwsze auto. Fundusze do ~20 tyś . Chodzi mi o jakieś konkretne modele marek oprócz Fordów , Fiatów , Oplów , Skod, Daewoo itp . Kiepsko się orientuje w starszych modelach bo o nowszych w tej cenie raczej nie znajdę, najlepiej po 98'. Interesowałby mnie sedan bo auto powinno być wygodne i łatwy dostęp do część. Podobają mi się BMW lecz ostatnio strasznie dużo się ich pojawiło na drogach. Proszę o podanie swoich propozycji.
On sam nie wie po prostu ktoś Mu tak powiedział, bo tamtemu ktoś tak powiedział itd... i od tamtego tak się dowiedział że tych i tym podobnych lepiej nie kupować Ja polecam marki Chińskie, nikt nie Ma o nich zdania ani pozytywnego, ani negatywnego
Odrzuciles marki z ktorych mozna wybrac naprawde ciekawe propozycje.
Rover 400,Rover 600-jeszcze sporo pieniadzy zostanie w kieszeni
Mercedes C klasa
Volvo S 40
Honda Civic V 1.5 101 KM-93' Renault Safrane 2.0 12V 132 KM-94' Rover 218 TD 1.8 88 KM-94' Rover 216 GTi 122 KM-93' Obecnie Rover 600 SDi 2.0 105 KM
Nie Oplów tylko Opli Jak dobrze poszukasz to możesz znaleźć w tej cenie np. Porsche, albo Jaguara.
Ops, pardon, one nie spełniają wymogu tanich i łatwo dostępnych części
Podatek od środków transportu – co warto wiedzieć? Posiadanie pojazdu wiąże się zarówno z kosztami jego utrzymania, jak i istotnymi obowiązkami podatkowymi. Niektóre środki transportu wymagają uregulowania specjalnego podatku, który może być istotnym ...
SsangYong Y400 - nowy model flagowego SUV-a SsangYong odsłonił nazwę oraz pokazał wygląd zewnętrzny oraz wewnętrzny modelu Y400. Opracowywany przez SsangYonga nowy model flagowego SUV-a znany był pod nazwą projektową "Y400". Firma zdecydowała się nadać nowemu samochodowi ...
Hmm podobają no na pewno Mercedesy , BMW , Nissany , Toyoty , Hondy ale pewnie znalazło by się wiele więcej tylko nie znam konkretnych modeli dlatego właśnie chciałem się dowiedzieć jakie byście zaproponowali
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.