Jakie auto kupic????

06 Lut 2010, 19:13

Witam. Prosze o rede jakie auto mam zakupić . Myślę o Audi A3 TDI 1.9 90km. Ale z tego co sie dowiadywałem i jak mi wszyscy mówią ze auto to często sie psuje i koszty napraw sa duże.... !! Szkoda, bo jest fajne ma niezły silnik 90 km ok 250nm. Prosze o podanie konkretnych propozycji do aut z dobrym przyspieszeniem cos w granicy A3. Może być diesel ,benzyna. Cena do 15tys. Bardzo mile widziane linki do konkretnych aut. Z Góry Bardzo Bardzo Dziękuje !
FORZA JUVE
patrol02
Nowicjusz

Miejscowość: Polska:D

06 Lut 2010, 19:31

Dlaczego nie Glof IV ? podobny silnik i wygląd
hosearmando1
Początkujący
Awatar użytkownika

Miejscowość: Wrocław

06 Lut 2010, 20:16

Ja bym wzioł lupo. według mnie golfów i A3 jest jak psów.

[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]
Bart258
Początkujący
Awatar użytkownika

Miejscowość: okolice Krakowa

06 Lut 2010, 20:30

Jeździsz Alhambrą i brałbyś Lupo :?: Ono zostało stworzone dla ludzi poniżej 150 cm wzrostu...
Kubuch
Stały forumowicz
Awatar użytkownika

Miejscowość: Matplaneta
Przebieg/rok: 20tys. km
Auto: Fiesta MK7 FL / Mini One
Silnik: 1,0 100 KM/1,6 90 KM
Paliwo: Benzyna
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 2013

06 Lut 2010, 20:37

Bart258 napisał(a):Ja bym wzioł lupo. według mnie golfów i A3 jest jak psów.

[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]

Co to ma byc? Ani wygladu bleee fujjj nie z takimi mi tu prosze:D

[ Dodano: Sob Lut 06, 2010 20:40 ]
hosearmando1 napisał(a):Dlaczego nie Glof IV ? podobny silnik i wygląd

Kurcze no nie wiem 5 dzwiowy najlepiej ... ale czy on nie jest podobnie "psujacy sie '' jak audi A3? Jak nie to juz jaki mialby to byc ten golf prosze o linka:p Fakt faktem to niemieckie auto solide* nm ma podobne to parametrow A3 wiec...?
FORZA JUVE
patrol02
Nowicjusz

06 Lut 2010, 21:06

Jezeli A3 sie psuje to gtatuluję ci doradców.A fajny,oszczędny i w mierę dynamiczny jest 110-konny
mimi
milutki5
Aktywny

Miejscowość: małopolska
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Audi AI remote parking pilot - garage pilot
    Funkcja automatycznego parkowania Audi AI remote parking pilot oraz funkcja automatycznego wjazdu do garażu Audi AI remote garage pilot znacznie ułatwiają parkowanie. Systemy samoczynnie wprowadzają pojazd na równoległe ...

06 Lut 2010, 21:27

milutki5 napisał(a):Jezeli A3 sie psuje to gtatuluję ci doradców.A fajny,oszczędny i w mierę dynamiczny jest 110-konny

Chodzi mi o Audi A3 1.9 TDI .... dlaczego diesel ? malo pali :D a tak to przeplywomierze siadaja turbina itp itp podobno? a za cene np 15000zl to nowego audi nie kupie:D
FORZA JUVE
patrol02
Nowicjusz

06 Lut 2010, 22:40

quote="patrol02"]Chodzi mi o Audi A3 1.9 TDI .... dlaczego diesel ? malo pali a tak to przeplywomierze siadaja turbina itp itp podobno? a za cene np 15000zl to nowego audi nie kupie:D[/quote]
Przecierz własnie ci o takim napisałem 1.9tdi 110-konny, taki polecam bo jest bardziej dynamiczny od 90-konnego a przy tym duzego apetytu na paliwo wykazuje.Jak ktoś kupił skatowane auto to mogł mieć problem,albo co jest jeszcze gorsze biorą sie za naprawę ludzie co nie maja o tym bladego pojęcia.
mimi
milutki5
Aktywny

Miejscowość: małopolska

07 Lut 2010, 12:13

K... bo jak się kupuje Audi A3 w dieslu do 15 tys. zł to się kupuje padakę, a nie samochód. I później kupi jeden z drugim takie wozidło za psie pieniądze, będzie niezadowolony, no bo kupił złom i rozpuszcza brednie, że A3 się psuje.
No, ale przecież okazja była, ktoś sprzedawał tanio bo kasa mu była potrzebna, a ludzie wierzą w bajki, niskie przebiegi, kupują szroty i narzekają, że awaryjny model. :evil:
Dishman
Stały forumowicz
Awatar użytkownika

07 Lut 2010, 12:17

Dishman napisał(a):K... bo jak się kupuje Audi A3 w dieslu do 15 tys. zł to się kupuje padakę, a nie samochód. I później kupi jeden z drugim takie wozidło za psie pieniądze, będzie niezadowolony, no bo kupił złom i rozpuszcza brednie, że A3 się psuje.
No, ale przecież okazja była, ktoś sprzedawał tanio bo kasa mu była potrzebna, a ludzie wierzą w bajki, niskie przebiegi, kupują szroty i narzekają, że awaryjny model. :evil:

Polać mu :grin:
KaczorLSM
Zaawansowany
Awatar użytkownika

Miejscowość: Lublin

07 Lut 2010, 15:28

Dishman napisał(a):K... bo jak się kupuje Audi A3 w dieslu do 15 tys. zł to się kupuje padakę, a nie samochód. I później kupi jeden z drugim takie wozidło za psie pieniądze, będzie niezadowolony, no bo kupił złom i rozpuszcza brednie, że A3 się psuje.

Całkowicie się z tobą zgadzam. To samo jest z passatami od "dziadków".
Bart258
Początkujący
Awatar użytkownika

Miejscowość: okolice Krakowa