Auto będzie użytkowane na codzienne dojazdy do pracy, średnio 60km/dziennie. Auto powinno być ekonomiczne, a spalanie w granicach 6l/100km. Auto ma być pięciodrzwiowe, w przyzwoitym stanie technicznym i wizualnym. Poszukuje auta z woj.mazowieckiego.
Przy takich przebiegach to ja bym brał diesla. Megane odpada. Słyszałem że kiepskie diesle. Lanosy też odpadają. Astra F chyba ma dobre ale nie pamiętam. A tak to ja bym polecał może Mercedesa W124 lub W201. Spokojnie znajdzie się coś ciekawego.
Jazda po spożyciu alkoholu - alkoholowy zawrót głowy Zdarzenia drogowe będące wynikiem jazdy po spożyciu alkoholu od wielu lat stanowią przekleństwo polskich dróg. Podjęte przez policję działania przynoszą efekty, ale wciąż jest wiele do zrobienia.
Toyota bZ4X - SUV z bateryjnym, elektrycznym napędem Samochód bZ4X powstał na nowej platformie eTNGA, przeznaczonej specjalnie dla aut elektrycznych zasilanych bateriami. Jest to pierwszy model z nowej serii samochodów elektrycznych bZ (Beyond Zero). Nowy bZ4X ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.