Jakie auto pojemne do 10 tyś. zł?

07 Sty 2021, 10:44

Witam Jestem na etapie kupna auta. Postanowiłem poradzić się użytkowników aut,które będzie dla mnie najlepsze. potrzebuję auto w miarę pojemne(czasem przewieźć pakunek o wymiarach 150x100x60 Ekonomiczne bezawaryjne diesel bądź benz+lpg Moje typy to : 1.Mitsubishi space star(najbardziej mi się podoba ale nie wiem jak w wymiarami bagażnika po złożeniu). 2.WV sharan 3.renault scenic 4.Mazda premacy Macie może jakieś propozycje? Z góry dziękuję za odpowiedzi.
EthanElijah
Nowicjusz

08 Sty 2021, 16:00

EthanElijah napisał(a):przewieźć pakunek o wymiarach 150x100x60
Rozumiem że to długość, szerokość i wysokość?
W tym przypadku chyba do wszystkich wymienionych przez ciebie aut powinien się on zmieścić po złożeniu tylnych siedzeń.

Patrząc na samochody które by jeszcze spełniły Twoje oczekiwania to może być np. Seat Alhambra, Opel Zafira, Citroen Berlingo, Mazda MPV.

EthanElijah napisał(a):Ekonomiczne bezawaryjne diesel bądź benz+lpg
Dużo zamierzasz pokonywać km w miesiącu tym autem?
Rokiko
Forumowicz VIP

Zdjęcia: 35

10 Sty 2021, 10:01

Hello. I am at the stage of buying a car. I decided to consult the users of the cars that would be best for me. I need a car that is roomy (sometimes I can carry a 150x100x60 package. Economical, trouble-free diesel or benz + lpg). renault scenic 4.Mazda premacy Do you have any suggestions? Thank you in advance for your answers.
dziękuję, mój problem został rozwiązany
EthanElijah
Nowicjusz

10 Sty 2021, 10:33

A zobacz sobie te modele :
Ford C Max
Ford Mondeo 2.0,
Ford Focus
Acer66
Aktywny
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 11
Miejscowość: Przemyśl
Prawo jazdy: 12 06 1979
Przebieg/rok: 30tys. km
Auto: Mitsubishi ASX , Toyota Cross
Silnik: 1,6 MIVEC 4A92-117KM
Paliwo: Benzyna
Typ: SUV
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 2018

11 Kwi 2022, 07:38

EthanElijah napisał(a):Witam Jestem na etapie kupna auta. Postanowiłem poradzić się użytkowników aut,które będzie dla mnie najlepsze. potrzebuję auto w miarę pojemne(czasem przewieźć pakunek o wymiarach 150x100x60 Ekonomiczne bezawaryjne diesel bądź benz+lpg Moje typy to : 1.Mitsubishi space star(najbardziej mi się podoba ale nie wiem jak w wymiarami bagażnika po złożeniu). 2.WV sharan 3.renault scenic 4.Mazda premacy Macie może jakieś propozycje? Z góry dziękuję za odpowiedzi.

W tym przypadku chyba do wszystkich wymienionych przez ciebie aut powinien się on zmieścić po złożeniu tylnych siedzeń.
kevinroland
Obserwowany

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Auto części - potrzeba każdego samochodu
    Niezależnie czy korzystasz z samochodu, żeby dojeżdżać do pracy czy aby podróżować po świecie, musisz mieć świadomość, że pewnego dnia, któraś z części samochodu ulegnie awarii. Przyczyną może być wyeksploatowanie ...