Szukam auta(będzie jedynym w rodzinie) tak do 20 tys.ma być na dłuższe i krótsze trasy, na miasto i autostrady - krótko mówiąć uniwersalne.Zależy mi na tym aby było wytrzymałe i mało awaryjne.Musi być 5-drzwiowe.Myślałem nad VW Golf IV ale z tego co czytam to podobno jest to awaryjne auto.Proszę o radę
Mitsubishi Outlander Plug-in Hybrid EV Nowy Outlander PHEV nie jest tylko odmianą obecnego na rynku wariantu z silnikiem spalinowym, ani modelem demonstrującym potencjał technologii hybrydowej typu plug-in, ale kolejnym wcieleniem Nowego Outlandera – obok ...
Lamborghini Miura P400 Roadster Miura Roadster to kolejny rarytas w świecie sportowych kabrioletów. Włosi nigdy nie wprowadzili do produkcji wariantu cabrio swojej ikony – uznawanej przez niektórych za pierwszy supersamochód w ...
michcio74 napisał(a):ja polecam forda mondeo mialem 2000 1.6 kombi, 105 km naprawde super auto pojemne, wygodne, dobrze sie prowadzi, bardzo ekonomiczne pozdrawiam
ja rowniez polecam mondeo duze najade sie na jazde na wczasy i po miescie.. w dodatku ladnie sie prezentuje.. i mysle ze jest optymalny jesli idzie o ekonomike jazdy
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.