Witam Mam prawo jazdy od 1 roku do tej pory jezdzilem rodzinną zafirą,ale teraz uzbieralem pieniaszki na auto i nie wiem co wybrac wiec prosze o doradzenie
Mysle o czyms do 16 max 20 tys.(Auto i tak bede pewnie sciagal z Holandii lub niemiec wiec moze nawet do 25 tys wartosci na polskim rynku), silnik max do 2000 cm3 przynajmniej te 120 km, wysoki(a jak nie wysoki to chociaz przyzwoity) moment obrotowy, 4/5 drzwi
Prosze o pomoc
A i odrazu prosze o wszystkie inne oprocz marki opel i fiat
(przepraszam za chaotyczne zdania)
Moja pierwsza myśl to Audi A4 1.8 125KM albo Skoda Octavia też 1.8 125KM.
[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
Skręcanie w lewo drożej Nas kosztuje od skrętu w prawo! Kierowcy próbują wszystkich sposobów, aby oszczędzić na paliwie. Okazuje się, że stanie na lewym pasie w oczekiwaniu na skręt w lewo z wrzuconym jałowym biegiem jest nie tylko marnowaniem czasu, ale i pieniędzy. Unikając ...
w tej kwocie kupić zagranicą dobre auto z rocznika od 2002r.wypada na nie wiodące marki .Trudno będzię o Audi ,BMW i podobne ,raczej to będzie fiat,Ford ,francuzy itd.
Ja osobiście gdybym posiadał taką kwotę na samochód to kupiłbym sobie Saaba 93 z silniczkiem 2.0 Turbo. Może nie jest zbyt piękny ale daje dużo radochy z jazdy i masz pewność że w promieniu kilku , jak nawet kilkudziesieciu kilometrów nikt nie ma podobnego samochodu
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.