05 Lut 2014, 16:43
Witam Kolegów (i Koleżanki ?) Potrzeba mi jakiesnie drogie autko dla bratowej ,ale uparli się na auto z niemiec wiecej wymogów nie ma jedynie ,że ma to być małe autko. Co polecacie ? Może ktos siedzi w autach z niemeic i wie jakie marki tam najtaniej chodzą ? cena do 1500euro na sam zakup. I 2 sprawa jest taka. Jak kupie auto w niemczech to normalnie na tych blachach co on ma moge wrocic do polski czy jak to dziala ? chodzi mi o unikniecie oplaty iluś tam euro za 5dniowe blachy. A tak z innej beczki sprowadzając auto z niemiec mozna go nie rejestrowac ? Na wiosce jest koleszka (młody gnojek) to ma chyba z 10 aut z niemiec ,ale takie wraki golf 3 vectraA itp.. i one juz stoją bez blach chyba z 2 lata i on je na czesci sprzedaje. Jak to wyglada prawnie ? Bo mam do kupienia uszkodzone Audi 200 za nie duza kwote i chcial bym wziac zeby wrazie czego jakies czesci zamienne miec. ,ale problem w tym ze auto jest normalnie legalnie zarejestrowane w niemczech i jak je sprowadze to moge go nie rejestrowac tylko sobie robierac ??
Jest: Audi 200 2.2T , Audi V8 4.2+LPG PRINS