REKLAMA
Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
JEŚLI CHCESZ MIEĆ TAKIE SPALANIE TO TYLKO SILNICZEK TDI 1.9 110KM /W GOLFACH ,PASATACH /MOCY NIE BRAKUJE A 1KM TO CIE WYNIESIE OK 30GROSZY ,ZA 20-30 TYŚ COŚ ZNAJDZIESZ ,DZIWIE SIĘ ŻE JESZCZE NIEMASZ ZALEWU OFERT/A JAK SIĘ UPRZESZ TO WYRUSZAJ NA ZACHÓDpazio napisał(a):wiem zapewne sie powtarzam ale z gory mówie mój przypadek jest ciężki . chce kupić auto za 20-30 tyś mało awaryjne a zarazem komfortowe silnik(diesel)bądź gaz potrzebuje na wyjazdy na ryby i na weekendowe wypady podczepić łodke . koszty exploatacji chciełbym utrzymać na rozsądnym poziomie przy założeniu do 1000 km miesięcznie utrzumać je na poziomie do 500 zł z ceną paliwa .. hmmm jeśli możesz pomóc i doradzić to prosze o wpis
stasiowski121 napisał(a):Ja natomiast polecam Forda Mondeo, za 30 tyś kupisz ładną furę z wyposażeniem często lepszym niż Passat za takie pieniądze oraz Mondeo na pewno będzie młodsze i mniejsze szanse są że cofany przebieg w nim był.
Peugeot 407 HDi też dobry będzie, choć mi osobiście się nie podoba
[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]
taki też ładny i dobry
I to praktycznie to samo co VW jednak za takie same pieniądze jest młodszy
Popatrz i napisz któe z tych najbardziej przypada ci do gustu.
stasiowski121 napisał(a):Wolałby Takiego 407 HDi niż Civic w 1.6, który na pewno będzie więcej spalał niż 2.0 HDi i jest mniejszy, mniej komfortowy i jak dla mnie 2 razy brzydszy niż 407.