Jakie auto?

30 Wrz 2014, 10:01

Bardzo dziękuję Wszystkim za pomoc !!! na chwilę obecną biorę Opla Merive,sprawdzona przez mechanika, od pierwszego właściciela, z Niemiec, mam gwarancje pół roku, także zobaczymy co z tego będzie :) Jak będzie coś nie tak to uprzedzę innych użytkowników :)
Pozdrawiam.
Dominika09
Nowicjusz

Auto: nie mam

30 Wrz 2014, 10:23

Z jakim silnikiem ta Meriva? Zapewne 1.6...
Ossy
Forumowicz VIP

Zdjęcia: 0
Prawo jazdy: 07 01 2010
Przebieg/rok: 20tys. km
Auto: Volvo S60
Silnik: 2.4T
Paliwo: Benzyna + LPG
Typ: Sedan/Limuzyna
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2002

30 Wrz 2014, 10:46

tak 1,6
Dominika09
Nowicjusz

Auto: nie mam

30 Wrz 2014, 17:10

Dominika09 napisał(a):Bardzo dziękuję Wszystkim za pomoc !!! na chwilę obecną biorę Opla Merive,sprawdzona przez mechanika, od pierwszego właściciela, z Niemiec, mam gwarancje pół roku, także zobaczymy co z tego będzie :) Jak będzie coś nie tak to uprzedzę innych użytkowników :)
Pozdrawiam.

Gratuluję wyboru może będzie dobra ta meriva tylko ja bym brał silnik 1,8 ale może z tym 1,6 16V nic złego nie będzie się działo.
Jeszcze raz gratuluję i życzę szerokości.
Również Pozdrawiam :)
PS. jak możesz to wstaw zdjęcia.
Nowe Fotki Mojego Auta są w tym temacie
fiat-seicento-900-krzycha-vt94145.htm
Krzychu
Stały forumowicz
Awatar użytkownika

Auto: VW POLO 6R
Silnik: 1.2 TDI CR 75 KM
Paliwo: Diesel
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 2010
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Samochody Lexusa pracują na lotnisku
    Naprawdę wygodne auto potrafi sprawić, że nawet długa podróż na czterech kołach jest równie komfortowa, co krótki lot samolotem. Czasami jednak trzeba skorzystać z możliwości silnika odrzutowego. Ale ...
    Zimowa Szkoła Bezpieczeństwa
    Jazda w zimowych warunkach wymaga od kierowcy większych umiejętności, a także odpowiedniego wyposażenia samochodu w opony, które zapewnią maksymalną możliwą przyczepność. Od kilku lat toczy się dyskusja, czy warto ...