hej. Jaki samochód możecie polecić młodej kobiecie tak do ok 15000 ? Głownie zależałoby mi na : gaz,benzyna ; silnik do 1,6; ekonomiczny, 5 drzwiowy, tak od 2004 roku?
Może podaj więcej szczegółów typu jakie przebiegi roczne robisz i gdzie będziesz użytkowała auto, czego oczekujesz od samochodu (wyposażenie). Ja polecam od siebie Opla astrę 1,6 8V + LPG to z większych a jak z mniejszych to coś typu VW POLO, Seat Ibiza, opel corsa, lub jakaś toyota yaris lub może honda jazz. PS Zejdź trochę z rocznika gdyż rocznikiem się nie jeździ.
Może coś w ten deseń? Linki przykładowe [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] (mój faworyt)
Elektronicznie sterowana klimatyzacja dwustrefowa – 1971 rok Który z producentów samochodów jako pierwszy na świecie wprowadził ręcznie sterowaną klimatyzację? Powszechnie uważa się, że pionierem był amerykański Packard w 1939 roku. Weather Conditioner firmy Bishop ...
Dacia jest tania i jako proste auto dla osoby, która pokonuje krótkie trasy może być warunkowo polecana, zwłaszcza jeśli ktoś nie ma doświadczenia z lepiej wykończonymi autami. Nie przesadzajmy z tą awaryjnością. W tym aucie nie ma za wiele rzeczy, które może się popsuć.
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.