REKLAMA
Witam panowie/panie. Od paru dni poszukuję auta, mam konkretne wymagania, co może utrudnić trochę zakup pojazdu i tutaj chciałbym was zapytać o radę i pomoc w zdecydowaniu jaki samochód wybrać ale najpierw napiszę coś o wnętrzu i moich wymaganiach, a mianowicie:
Silnik oczywiście benzyna, bo chcę go zagazować sam (powiedzmy, że nie ufam rodakom którzy sprzedają samochody zagazowane ), najbardziej chciałbym żeby to było autko sprowadzone niemcy/francja/szwajcaria, pojemności od 1.8 do 2.0 (bo chciałbym już mieć 140km+, no chyba że byłby to samochód z polski, to do 2.5. Skrzynia manualna, z klimatronikiem i nadwozie typu sedan, inne nie wchodzi w gre, i rocznik to od 2000 w górę.
A teraz może trochę o samochodach jakie mi się podobają. Są to: Audi A4, A6 1.8T (słyszałem że podobno jeden z lepszych) VW Passat - silniki jak wyżej, no i BMW 3 E46 (tutaj w gre wchodzi właśnie tylko silnik 2.0. Rozglądałem się też za Mazda 6, i skodą Octavia.
Czy mógłby mi ktoś doradzić co wybrać? Na co zwrócić uwagę podczas kupna, który samochód lepszy do zagazowania itd...
Pozdrawiam