Jakie auto wybrać z podanych?

05 Maj 2008, 15:14

Witam mam do dyspozycji około 15-18 tysięcy PLN, wybrałem kilka aut między którymi będę się zastanawiał przed ostatecznym wyborem. Chodzi o to, żeby auto było niedrogie ale przede wszystkim nieawaryjne i nie jakaś wyścigówka a stonowane komfortowe autko - może macie jakieś doświadczenia z podanymi poniżej markami, które pomogą mi we właściwym wyborze. Aha w gre wchodzi bardziej diesel niż benzyna i roczniki powyżej 1998 roku a oto lista:
Audi 100 C4
Audi A4 B5
BMW 5 E39
Ford Mondeo MK3
Volvo V40
Volvo V70
Opel Omega B po FL
Golf IV
Passat B5
Vectra B

Wiem, że lista dosyć szeroka ale może dzięki Wam uda się ja zawęzić do jednego modelu :)
Z góry dziękuję bardzo za pomoc. Pozdrawiam
Hasek
Nowicjusz

05 Maj 2008, 16:07

Za tą cenę nie kupisz raczej dobrego Forda Mondeo MK3, Omegi B po FL, BMW E39 chyba że z przebiegiem typu 300 000 km :) Ja bym raczej na 100% szukał a4 i moze paska i golfa ale tez ciezko bedzie ze znalezieniem dobrego egzemplarza a co do 100 C4 to dostaniesz ją za tą cenę w full opcji :)
Marzenie - Zobaczyć w swoim garażu :
BMW M3
Audi RS6
Dodge Charger 1967r.
siara94
Początkujący

Miejscowość: Łódź

05 Maj 2008, 19:46

Kurcze to mnie zdziwiłeś bo myślałem, że każdy z tych modeli można znaleźć w tej cenie w dosyć przyzwoitym stanie.....
Hasek
Nowicjusz

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Audi Q7 – czy to najlepszy luksusowy SUV na rynku?
    Segment luksusowych SUV-ów nieustannie się rozwija, prezentując coraz to nowsze modele i innowacyjne rozwiązania technologiczne. Na tym wymagającym rynku Audi Q7 od lat utrzymuje swoją pozycję jako jeden z najbardziej ...
    Seria GR - specjalne sportowe edycje modeli Toyoty
    Japońscy fani Toyoty są już przyzwyczajeni do specjalnych sportowych edycji modeli tej marki, opracowywanych choćby przez TRD czy Modellistę. Jednak tym razem największy producent samochodów w ich kraju naprawdę o ...