Czy taka astra 1.6 71Km w takiej cenie to będzie można szukać czy koło jakiej ceny się trzymać, chodzi mi o dobry stan. Bo muszę mieć kilka typów żebym wiedział co wybrać jak się trafi
Lepiej poszukaj Astry 1.6 8v ale 75 konną. Jest lepsza. Mniej pali i lepiej jedzie mimo tego że to są tylko 4KM Chociaż ta wygląda ładnie Tylko ten tłumik
Ale z tego co szukałem na innym forum to 75Km pali 7l a ta 71Km 6.5 a przyspieszenie mają takie same niżej dam link. A tłumik to mi sie nie podoba w hatchback-u a w sedanie jest ok . To w jakiej cenie szukać takiej asterki ?
Będą Lexusy plug-in - to już potwierdzone Dziennikarze brytyjskiego magazynu motoryzacyjnego Fleetworld uzyskali oficjalne potwierdzenie, że Lexus wprowadzi na rynek samochody hybrydowe plug-in, umożliwiające ładowanie akumulatorów z sieci. Firma prowadzi ...
Nissan 370Z Nismo: najbardziej sportowy z ulicznych modeli Z Drugi model w nowej europejskiej gamie Nissana Nismo. Ambitne plany Nissana dotyczące nowej, ekscytującej gamy Nismo zaprezentowane zostaną w Genewie, gdzie publicznie zadebiutuje nowy model 370Z Nismo. Najbardziej sportowy ...
W spalanie nie wierz z dokładnością do ułamków litra, jedynie orientacyjne. Przecież zależy to od szybkości przejazdu, robionych tras, ilości bagażu i pasażerów, stan techniczny auta, rodzaj opon, jakość paliwa i wiele innych.
Ja wiem że od tych wszystkich rzeczy zależy ale ja sprawdzam orientacyjnie . Jak juś się sugerować to jednym źródłem porównywać wszystko bo widocznie mają własne testy albo chociażby oryginalne producenta ;P.
jaką opinie wyraziłeś? gościu wiesz od czego jest forum? piszesz tylko "bierz to, bierz tamto" za taki spam to już Ci się należy ostrzeżenie. Jak coś polecasz to piszesz dlaczego, a nie nabijasz posty...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.