Ok. Polecam Peugeot 206 ponieważ jest mało awaryjny gdyż jest dobrze zrobiony, jeździłem nim 2 lata więc wiem jak z nimi jest. Części też są tanie i mało pali. Lepiej?
dodaj też, że za taką kasę nie kupi nic dobrego, tylna belka często się sypie wtedy będzie ok. Chyba, że dalej się upierasz, że za 4tys. 206 będzie bezawaryjny?
Dlaczego Octavia to jeden z najpopularniejszych modeli w Polsce? Škoda Octavia regularnie znajduje się w czołówce polskich rankingów sprzedaży, zdobywając serca kierowców niezależnie od wieku czy potrzeb. Wysoka pozycja Octavii nie jest dziełem przypadku, a ...
Powrót z wakacji - korki, stres, złość, poddenerwowanie, agresja Korki podczas powrotu z urlopu czy jazdy do pracy, konieczność nagłego hamowania, nieprawidłowe zachowania innych kierowców… - jazda samochodem może być źródłem stresu. Podenerwowanie kierującego negatywnie ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.