Za 3-4 tys. nie kupi się dobrej 206. A druga sprawa to fakt, że nawet dobra 206 nie jest dobra. Miałem do czynienia z wieloma najróżniejszymi samochodami ale niczego nie wspominam gorzej niż 206. Ten samochód to jeżdżąca masa problemów upchnięta w ciasnym skrzypiącym wnętrzu.
Dobra moje ostatnie pytanie bo spotkałem się z opinią Opla astry I. Taką że silnik 1.4 16v 90Km jest lepszy od 1.6 8v a pali tyle samo czy to jest prawda ?. Wcześniej ktoś tu pisał że 16v pije olej. Czy to bardzo przeszkadza w aucie chodzi mi o auto pod LPG oczywiście?
Jak rozpoznać silnik 1.6 75-konny od 85-konnego ? I czy ten 1.6 8V (75KM) to stara konstrukcja z początku lat 90tych stosowana w ostatnich modelach Kadetta E ?
Nissan Micra K14 - nowy model już w produkcji Kilka dni temu uruchomiono produkcję zupełnie nowego Nissana Micra i pierwsze egzemplarze już opuściły linię montażową. Końcowe kontrole potwierdziły najwyższą jakość wykończenia pojazdów. Dostawy do dealerów ...
Jak kierowcy mogą zabezpieczyć się przed wirusem? Zagrożenie koronawirusem sprawia, że chętniej przesiadamy się do samochodów, unikając skupisk ludzi np. w komunikacji miejskiej. Własny samochód to teraz faktycznie najbezpieczniejszy środek transportu, pod ...
75KM- jednopunktowy wtrysk 85KM- wielopunktowy wtrysk Ta druga wersja lepiej jedzie. Co do silnika 75KM to możliwe ze był w Kadecie, bo to dość stara konstrukcja. Napewno był w Astrze F bo sam miałem
Również podłączam się pod pytanie. Szukam niedrogiego samochodu z silnikiem, który dobrze znosi instalację lpg. Auto może być w benzynie lub już z założonym gazem. Zależy mi na tym, żeby pojazd posiadał 4/5 drzwi. Znalazłem kilka ofert i chciałbym poznać Wasze opinię. Jestem również otwarty na Wasze propozycję.
Pozdrawiam.
[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] [link do oferty na Allegro wygasł]
Tak koniu, mowa o starym silniku 1.6 z centralną jednostką sterującą MULTEC. O ile ten silnik nie został nic zmodyfikowany to pamięta czasy Kadetta E, oznaczanego wówczas jako Kadett 1.6i
Generalnie o auto z dobrą wersją silnika jest ciężko. W ogłoszeniach pełno aut z chłamem pod maską, typowe budżetowe populusy, szaraki robione na masowa skalę. Więc tak jak mówisz Astra z 1.6 85 KM, czy Punto z 1.2 16V znaleźć to jak na lekarstwo.
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.