Jestem od kilku miesięcy w posiadaniu skody octavi rocznik 1998. Z auta jestem raczej zadowolony, ale chce go jednak sprzedać i kupić coś na gaz , poniewaz benzyna zzera troche zabardzo moją kieszen. Zastanawiam się nad kupnem jeszcze raz skody octavi tylko, że na gaz ponieważ z obecnej jestem w miare zadowolony, albo forda mondeo mk2. Zastanawiam się, który z tych byłby leprzym wyborem. Co myślicie. Może macie jakieś inne sugestie co kupić zamiast skody octavi w podobnych cenach oczywiscie. Swoja obecną kupiłem za 7100.
Jakie są korzyści z jazdy hybrydą? Coraz większa liczba kierowców przekonuje się o zaletach napędu hybrydowego. Korzyści finansowe wynikające z niewielkiego spalania to dopiero początek. Coraz większe zainteresowanie społeczeństwa jakością powietrza ...
Fabryka opon Michelin w Olsztynie Fabryka opon w Olsztynie jest jednym z największych zakładów produkcyjnych Michelin na świecie. Michelin Polska SA zatrudnia ponad 4 tysiące osób i jest największym pracodawcą na Warmii i Mazurach (zleca też prace wielu lokalnym ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.