Czołem, kupuję przyczepę towarową do auta i zauważyłem, że mam do wyboru burty blaszane lub ze sklejki. Do tej pory miałem blaszane burty i nie wiem do czego mogłyby być lepsze/gorsze ze sklejki. Macie jakieś doświadczenie w tym temacie?
Podatek od kupna samochodu – co musisz wiedzieć przed zakupem auta Kiedy kupujesz auto, umowa sprzedaży może zostać objęta podatkiem od czynności cywilnoprawnych, czyli PCC. Nie zawsze jednak będzie trzeba go płacić. Sprawdź, czy obowiązuje Cię podatek od kupna samochodu, ile wynosi, jak ...
Jak powinien zadbać o wzrok kierowca podczas jazdy samochodem? Zmęczenie wzroku dotyka większości z nas, codziennie serwujemy naszym oczom długie godziny przed ekranem komputera czy smartfona. Podobny wpływ na nasz wzrok ma intensywne obserwowanie drogi podczas pokonywania długiej trasy ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.