nie polecam CB radia za 200 zł.. uzbieraj więcej kasy i kup lepsze.. Po co się denerwowac podczas jazdy.. Za owe 200 zł kupisz COBRE, której nie polecam tak samo jak ALAN.. Ja osobiście posiadam PRESIDENT JOHNY II ASC + HUSTLER IC100 i jestem bardzo zadowolony.. mając wcześniej COBRE to " niebo a ziemia" te 2 CB radia..
a znalazłem takie 3 radyjka co powiecie na nie
[link do oferty na Allegro wygasł] [link do oferty na Allegro wygasł] [link do oferty na Allegro wygasł]
Fotel Alpine Legendarna zwinność Alpine wynika z niewielkiej masy auta. Nasi inżynierowie zastosowali tę zasadę przy projektowaniu fotela, dzięki któremu kierowca i maszyna stają się jednością. Ultralekki fotel kubełkowy Siedzenie ...
Toyota C-HR R-Tuned - 600-konny crossover Toyota zaprezentowała na targach SEMA 2017 wyścigowego crossovera Toyota C-HR R-Tuned oraz całą kolekcję modyfikowanych Camry, w tym samochody NASCAR. Toyota C-HR o mocy 600 KM jest najszybszym crossoverem na świecie. Na ...
No zgodzisz się chyba kolego zemną że za 200 zł nie da rady kupić takiego CB nowego.
Jeśli ml0dy szuka sprzętu do 200zł to napewno od cobry alan będzie lepszy
Golf IV GTI 1.8 TURBO
Nissan Terrano II 2.7 TDI
BMW 328
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.