Witam mam takie pytanko przymierzam się do zakupu felg/alufelg do mojej Astry f 98'(nie classic) silnik 1,4 16v ecotec i chciałbym sie poradzić co do rozmiarów. Chce kupić 14" rozmiary podane przez producenta to 4x100 5,5j piasta 56,6 i mam pytanie czy 6j i więcej wejdzie ? I jakie felgi wejdą pod wzgledem ET ? (od ilu do ilu ET) I czy auto nie straci na przyspieszeniu i dynamice na wiekszej szerokości? dodam że myslałem żeby wrzucić oponki 175/65R14 185/60R14 albo 195/60r14.
Dlaczego Octavia to jeden z najpopularniejszych modeli w Polsce? Škoda Octavia regularnie znajduje się w czołówce polskich rankingów sprzedaży, zdobywając serca kierowców niezależnie od wieku czy potrzeb. Wysoka pozycja Octavii nie jest dziełem przypadku, a ...
Liquid chrome na emblematach w samochodzie - szybka renowacja Postanowiłem przetestować marker Liquid chrome o grubości 1mm na emblematach (znaczkach) w samochodzie które wcześniej były pokryte warstwą chromu. Emblematy oryginalnie na tylnej klapie pokryte były warstwą chromu ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.