Jakie glosniki do Forda Focusa 2000r

31 Sie 2008, 14:28

witam, mam forda focusa z 2000r. Chcialbym zmienic w nim glosniki i nie wiem jakiego wygoru dokonac. Kupic jakies 5x7 czy lepiej zalozyc dystance. jakiej firmy glosniki wybrac? pieniadze jakie na to przeznaczam to ok. 400-500zl na przednie glosniki.

z gory ddzieki za odpowiedz. Lukasz
kwasek111
Nowicjusz

Miejscowość: S-ca

31 Sie 2008, 16:04

Za 500 zł to już można niezłe głośniki kupić:).
Nie zakładaj głośników 5x7. Kup dystanse i załóż 16,5 cm odseparowane.
do 500 zł ja polecam te:
1. [link do oferty na Allegro wygasł]

2. [link do oferty na Allegro wygasł]

3. [link do oferty na Allegro wygasł]

4. [link do oferty na Allegro wygasł]

5. [link do oferty na Allegro wygasł]

Najlepiej by było gdybyś najpierw przesłuchał jak grają te głośniki. Za te pieniądze nie kupuj w ciemno! W tym przedziale cenowym, każdy z modeli które podałem, będą grały inaczej dlatego warto abyś wybrał głośniki takie które najbardziej będą odpowiadały twoim gustom.
No i oczywiście porządne wygłuszenie drzwi MUSI BYĆ! I do tego jeszcze dobre kable kup, a te seryjne wywal.
Do takich głośników przydałby się jeszcze jakiś w miarę dobry wzmacniacz. Pomyśl nad zakupem jakiegoś.
Wspaniała muzyka na wspaniałym sprzęcie:) Wszystko czego potrzebuje:)
Bryza
Początkujący

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Nowy Opel Astra Sedan z Gliwic
    20 sierpnia 2012 o 6:00 rano, z taśmy produkcyjnej zakładu Opla w Gliwicach zjechała pierwsza Astra Sedan, dając tym samym początek seryjnej produkcji piątego z modeli wytwarzanych obecnie w zakładzie. Elegancki sedan, w ...
    Volkswagen zmienia plany dotyczące sportu samochodowego
    Marka Volkswagen zmienia swoje plany dotyczące aktywności w sporcie samochodowym. Od 2017 roku Volkswagen będzie koncentrował się na nowych technologiach oraz dyscyplinach angażujących klientów. Po czterech latach ...