REKLAMA

Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
Jaka w tym Pasku jest średnica tych głośników? Jakie masz radyjko?wojtekk5 napisał(a):I tu pytanie jakie głośniki kupić?
Ja od siebie polecę Hertz DSK. Naprawdę wytrzymałe i fajnie grające głośniki ale jeżeli chcesz uzyskać głęboki basik to trzeba myśleć o wyciszeniu drzwi. Głośniki to pół sukcesu
Ja bym kupił takie same jak masz już z przodu.maff1995 napisał(a):I teraz moje pytanie, jakie głośniczki zakupić sobie do tyłu do drzwi (165mm) żeby to przyjemnie miękko najlepiej grało
Tu masz 4x50W więc do normalnego słuchania radio powinno pociągnąć cztery takie głośniki.maff1995 napisał(a):Alpine UTE-72BT
A dlaczego tak?maff1995 napisał(a):Druga kwestia, że głośniki przykręcone zostaną do tapicerki od wewnątrz a nie w oryginalny otwór na niego
Nie piankę, a specjalne maty takie które się przykleja ale myślę że to będzie ci potrzebne wtedy jak byś chciał zająć się profesjonalnie nagłośnieniem swojego paska. Na razie przełóż sobie radyjko i dokup głośniki.maff1995 napisał(a):tylko co wyciszać w drzwiach w Passacie? Bo szczerze nie ma tam nawet za bardzo miejsca żeby gdziekolwiek wsadzać jeszcze piankę