TFSI napisał(a):Może Astra II?Za 9tysiecy znajdziesz coś z początku produkcji.
Ja się pod tym podpisuję świetny wybór, ładna, mniej awaryjna od przedstawionej konkurencji (zwłaszcza omega ) troszkę mniejsza od vectry C, ekonomiczna. Szukaj ładnej sztuki i heja...
Sobota w terenie Jako ze ostatnio brak mi na wszystko czasu to gdy wczoraj zadzwonil kumpel spytac czy mam chwile zeby dzis rano wyskoczysc w teren nie zastanawialem sie ani chwili. Do tego jechalismy doslownie "za rog" zdjęcia w galerii ...
Turbodoładowany, benzynowy silnik 1.6 DIG-T 163 KM Nissan rozszerza ofertę cenionego modelu Qashqai o wersję z zaawansowanym silnikiem benzynowym DIG-T 163. Nowy, czterocylindrowy, turbodoładowany silnik 1.6 jest zgodny z rygorystyczną normą emisji spalin EURO 6 i zapewnia ...
kepas napisał(a):406 mi się nie podoba i lipa wyposażenie.
Tu się mylisz, wersje po liftingu są najlepiej wyposażone spośród wszystkich aut tu wymienionych, można kupić też wersję biedę ale i tak szybciej znajdziesz ładnego wypasa 406 niż omegę.
Klima elektroniczna, pełna elektryka, wspaniałe materiały wykończeniowe, estetyka i komfort to 406.
Omega to najbardziej awaryjny opel od wczesnych lat 90 do dziś.
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.