REKLAMA
Cześć wszystkim,
Przymierzam się do kupienia samochodu, i chciałem was poprosić o radę. Samochód będzie kupowany w leasingu, więc może mieć max 7 lat, chociaż i tak myślę zdecydowanie o czymś nowszym (W zasadzie rozważam pomiędzy nowym a 2,3- letnim).
To czego szukam to duży rodzinny samochód, koniecznie kombi, najchętniej klasy D lub E, od biedy C. Ale żeby nie było tak łatwo to oprócz zadowolonej żony jeszcze ja muszę się nacieszyć. W związku z tym interesują mnie wyłącznie samochody z przyzwoitym silnikiem, gdzie przez przyzwoity rozumiem minimum 250km.
Budżet jest mocno elastyczny, jestem gotowy zapłacić około 160-180 tyś netto, ale z chęcią wydam mniej
To na czym mi zależy to oczywiście komfort, bezawaryjność, jak najlepsze wyposażenie. Skóry to oczywista oczywostosc, ale zależy mi też na dobrym audio, luksusowym wnętrzu i tak dalej, generalnie szukam "Full opcji".
Suvy raczej odpadają, chociaż nie powiem , xc90 t6 mi się podoba
Generalnie najbardziej patrzyłem na 2-3 letnie E klasy, volvo v90, rs6.. W podobnej cenie albo i taniej można dostać chociażby nowego Superba 2.0 TSI, więc są ogromne dylematy może coś podpowiecie? Nie rzucajcie mi proszę konkretnych ofert (chyba że jako przykład) bo zakup planuje na za 2-3 miesiące.
Z góry dzięki za wszelki wkład