Jakie mocne auto do 30 tys

04 Lis 2018, 19:50

Hej wszystkim. Chciałbym was prosić o poradę przy wyborze auta. Szukam czegoś do 30 tys (no maksymalne maksimum to 32 tys :naughty: ). Powinno ono mieć +200 koni, być w miarę spore, ale nie jakiś gigant, może mieć silnik benzynowy lub diesla, kombi mi nie przeszkadza jeśli nie jest jakieś ogromne. Fajnie jakby nie było jakieś strasznie awaryjne, choć wiadomo, jak się dba tak się ma :P Najbardziej by mi pasował napęd 4x4 lub na tył, choć nie pogardzę fajnym fwd. Cieszyłbym się gdyby na wyposażeniu miało klime i grzanie dupy ( bardzo lubie :mrgreen: ), choć nie jest to wymóg konieczny.Wiem, że rocznikiem się nie jeździ, ale pasuje mi żeby było z 2000+ żeby rodzina nie narzekała, że kupiłem staruszka ( choć osobiście lubie klasyki). Mam nadzieję, że nie sprawi wam trudności pomaganie mi i z góry bardzo dziękuje :D
NicPonadAuta
Obserwowany

05 Lis 2018, 07:50

Lexus GS 430 mk2
dzida
Forumowicz VIP
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 455
Miejscowość: Biłgoraj
Prawo jazdy: 05 05 2008
Auto: Honda Civic VIII
Silnik: 1.8
Paliwo: Benzyna
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 2010
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Ubezpieczenie OC i AC samochodu bez tajemnic
    Ubezpieczenie samochodu to jedna z najważniejszych kwestii, o której muszą pamiętać właściciele pojazdów. Zarówno ubezpieczenie OC, jak i AC mają swoje specyficzne role, które pozwalają chronić ...
    Co daje aktywny mechanizm różnicowy?
    Mechanizm różnicowy to nieodzowny elementem każdego samochodu. Jego zadaniem jest umożliwienie niezależnego obracania się kół osi napędzanej na zakrętach, kiedy każde z nich pokonuje inną drogę. W tej roli bardzo ...