Ile narzędzi byś nie miał to i tak będzie za mało i cały czas się coś dokupuje ale zacznij od dobrej szafki narzędziowej typu https://goo.gl/3Yaa6V i pamiętaj że na kluczach nie ma co oszczędzać.
To nie moc ani sprzęt a technika czyni z Ciebie zawodnika
Nie powiedziałeś nawet co Tymi kluczami będziesz robił? Silniki?Zawieszenia?Naprawiał rowery? Kluczy różnego rodzaju jest tysiące. Ale do amatorskiego kręcenia to kupujesz taka szafkę dobrze wyposażona i napewno nie będziesz krzyczał że nie masz czym robić.
Toyota Yaris GRMN - hot hatch - specyfikacja techniczna Od czasu debiutu Toyoty Yaris GRMN podczas tegorocznego Salonu Samochodowego w Genewie trwały intensywne prace mające na celu przygotowanie tego modelu do seryjnej produkcji. W centrum badawczym, zlokalizowanym w pobliżu ...
Mitsubishi Concept G4 to nowy kompaktowy sedan Podczas trzydziestego czwartego Międzynarodowego Salonu Samochodowego w Bangkoku (trwającego od 25 marca do 7 kwietnia) Firma Mitsubishi Motors (Thailand) Co., Ltd. (MMTh) zaprezentuje koncepcyjny model MITSUBISHI Concept ...
Mój przydomowy warsztat to moze nie jest jakiś taki maly warsztacik, tylko bardziej taki miejscowy (jak to na wsiach bywa) i posiadam troche wieksze sprzety, ale moze tobie tez sie przyda taka informacja. Ogolnie to ja kupuje marke Nortec od jakiegos czasu - nigdy mnie nei zawiodla jakosc sprzetu. wytrzymaly i solidnie zrobiony mma wywazarke, podnosniki, montazownice i pare innych
Ja zaczynałem od zaopatrzenia się w podstawowe elektronarzędzia. Wśród nich pojawiła się wiertarko wkrętarka Milwaukee, zestaw wkrętaków oraz bitów. Cały czas poszerzam swój asortyment bo chciałbym niedługo rozpocząć profesjonalną działalność w branży samochodowej. Liczę na cenne wskazówki od doświadczonych forumowiczów.
Ostatnio edytowany przez Kao, 12 Lut 2019, 20:41, edytowano w sumie 1 raz
Powód:regulamin IV.4.e
u mnie też przodują elektronarzędzia tylko ja zaopatruję się głównie w Ryobi, bo mają solidny sprzęt za fajne pieniądze i przede wszystkim przekonuje mnie do nich ten system one+, przy dużej ilosci narzędzi kupowanie za każdym razem akumulatora jest bez sensu a tutaj każdy akumulator pasuje do każdego ich sprzętu z tej serii, akumulatory są porządne i nie tracą swojej mocy po kilkurazowych naładowaniach. A sam sprzęt godny polecenia naprawdę.
Powiem tak bosch profesjonal, makita, dewalt to ranking 3 dobrych marek pracowałem na każdej firmie i powiem ze te 3 są w " " tańsze w kupnie i ekspaltacji i wygodne do pracy. Ceny bez wątpienia warto jest sobie porównywać w sieci i zastanowić się przede wszystkim nad kupnem zestawu.
W tych czasach już nie ma jakości, teraz jedynie rozbija się wszystko o komfort i jakość pracy czyt. Jakość wykonania. Niedawno miałem zestaw makity wiertarka z wkrętarka, wkrętarka chodzi do dziś już będzie z 4 lata ale za to wiertarka 2 razy była już na gwarancji i popsuła się trzeci raz i odmówili naprawy.
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.