dzida napisał(a):Nie wiem jak z i30
Słabszy 1.6 GDI spokojnie wystarczy, osiągi ma i tak ponadprzeciętne. Za to mocniejszy wariant to już większość BMW zrobi z palcem w nosie

Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
dzida napisał(a):Nie wiem jak z i30
dzida napisał(a):Jak liczysz utratę wartości? Kwotowo nie jest lepiej, bo w salonie masz zaporową cenę. Jednak widać, że w przypadku aut 10 letnich lepiej trzymają, bo stoją w miejscu ale nowych nie bardzo. Tu jest zasada "drożej kupię, drożej sprzedam". Przykład to chore ceny Hondy HR-V, które sa na poziomie o segment większych Sportage i Tucsona (te koreańce lepiej będą trzymać wartość)Głównie mi chodziło o dynamikę silników.Kia/Hyundai się nie prowadzą, bo nawet paleta silnikowa do tego nie zachęcała - takie woziło do spokojnego jeżdżenia. Nie wiem jak z i30 III vs. Civic X
redzik napisał(a):idź się przejechać KIą z silnikiem 1.6 gdi 135 KM wtedy zmienisz zdanie i swoje poglądy
redzik napisał(a):Ja dalej stoje przed wyborem Tipo vs Ceed kombi
redzik napisał(a):Do adminów czemu na forum nie działa funkcja odpowiedź z cytatem?
[Aby pobrać załącznik musisz być zalogowany na forum » zaloguj się]
yeti65 napisał(a):Nie wiem czemu nikt nie proponuje forda focusaMieści się w budżecie, o silnikach forda też nic złego nie słychać, a i 150KM w turbo jedzie jak należy.
[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] ... 307e9440f8
redzik napisał(a):Ponieważ mi sie ford nie podoba i go wykluczyłem.