Tak jak w temacie. Proponuję dyskusję o olejach, które lejemy pod maskę w naszych ciężarówkach. Głównie chodzi o to aby emisja była jak najlepsza dla otoczenia i spełniania normy? Moim zdaniem najlepiej sprawuje się tutaj REVLINE HERCULES LS 15W/40 Jakie jest wasze zdanie?
Z polskich producentów to faktycznie Revline jest ok i sam na nim jeżdżę. Shell słyszałem, że też daję radę ale nie próbowałem. Revline o tyle dobry, że jako rolnik i kierowca wlewam go też do maszyn rolniczych na gospodarstwie bo dobrze ciśnienie trzyma
revline to bardzo dobry wybór, jakość, można spokojnie powiedzieć - zachodnia, dobre ceny a to jednak polski producent. I w takim wypadku, ja przynajmniej, zawsze sięgam po to, co w Polsce wyprodukowane. Jednak lepiej wspierać naszych
Podatek od kupna samochodu – co musisz wiedzieć przed zakupem auta Kiedy kupujesz auto, umowa sprzedaży może zostać objęta podatkiem od czynności cywilnoprawnych, czyli PCC. Nie zawsze jednak będzie trzeba go płacić. Sprawdź, czy obowiązuje Cię podatek od kupna samochodu, ile wynosi, jak ...
Z pasażerem w samochodzie mniej bezpiecznie? Rozproszenie uwagi kierowcy może stanowić poważne zagrożenie bezpieczeństwa jazdy. Nie bez wpływu na koncentrację podczas prowadzenia pojazdu pozostaje zachowanie innych osób obecnych w samochodzie. Nawet zwykła rozmowa ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.