Witam! Chciałbym kupić nowe opony zimowę tylko nie wiem jakiej firmy Może ktoś ma doświadczenie na ten temat i mógłby mi poradzić co kupić Narazie wybrałem model MICHELIN ALPIN A3 tylko nie wiem czy warto wydać tyle kasy?? Obecnie mam w swoim aucie opony MATADOR i dosłownie nie da się na nich jeżdźić --> straszny hałas POZDRAWIAM
Maninnew napisał(a):Zastanawiam się jeszcze nad kupnem opon firmy Continetal Może jeszcze jakaś inna firma jest godna polecenia??
ja mam contitouringcontact. co prawda sa to all season, ale jestem z nich bardzo zadowolony. sa dosc ciche. zimowki zawsze beda glosniejsze od letnich odpowiednikow.
Dlaczego warto rozważyć kupno samochodu elektrycznego? Zainteresowanie samochodami elektrycznymi stale rośnie i nie wygląda na to, aby w najbliższym czasie miało się to zmienić. Powody tego stanu rzeczy są różne, ale z pewnością najważniejsze są dwa – znaczące zmiany ...
Co to znaczy być uprzejmym na drodze? Po pierwsze być kierowcą przewidywalnym, a nie chaotycznym i pełnym emocji. Po drugie przestrzegać przepisów ruchu drogowego. Po trzecie kierować się zasadą współpracy, ostatecznie intencją wszystkich jest bezpieczne ...
W ostatnich testach wygrywają opony Nokian i Toyo. Jeździłem na jednych i drugich. Polecam z czystym sumieniem.
Opon francuskich nie kupuj, są projektowane na ich zimy czyli 10*C powyżej zera i przelotne opady śniegu.
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.