Jakie opony na sprzedaż ??

13 Wrz 2016, 17:02

Cześć . Mam pytanie odnośnie opon jakie najlepiej bym mógł wziąć :) Pracuję w firmie oponiarskiej Goodyear i od paru lat nie byłem na chorobowym i mam zniżkę na praktycznie wszystkie opony na 95% i prosił bym was o doradzenie jakie opony by mi się opłacało najbardziej zamówić ? Interesuje mnie kupno na handel i chciałbym po prostu jak najwięcej zarobić i najdroższe opony osobowe jakie mogę wziąć są to takie [link do oferty na Allegro wygasł] . Powiedzcie mi czy jest sens kupować takie opony bo wiadomo ,że nie są to chodliwe opony ale np jak na allegro są za 3500zl to czy jest szansa sprzedać je np. za 2800zl ?? Gwarancja jest wszystko nowe. Pozdrawiam i czekam na info.
onemore
Obserwowany

Auto: Mercedes

24 Wrz 2016, 18:03

Raczej ktoś kogo stać na gumy za 3500zł nie będzie szukał ich po allegro...
Longhorn
Aktywny
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 518
Miejscowość: pdk
Auto: Toyota Corolla E12 FL
Silnik: 1.4 VVT-i 97KM
Paliwo: Benzyna
Typ: Hatchback
Rok produkcji: 2006

21 Paź 2016, 13:25

Wystawić możesz z licytacją od 1zł może będzie większe zainteresowanie. Daj minimalną cena 2500zł i może się uda.
Kacper
Forumowicz VIP

Zdjęcia: 3348
Miejscowość: Warszawa - okolice
Prawo jazdy: 14 09 1997
Auto: Volvo S40
Silnik: 2.0 140KM
Paliwo: Benzyna + LPG
Typ: Sedan/Limuzyna
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 1999

15 Gru 2016, 12:00

Zawsze masz szansę na sprzedaż, jedyne co trzeb a zrobić to ustalić rozsądna cenę takich opon klasy premium i dobrze je opisać dlaczego sprzedajesz taniej, to wszystko. Akurat w tym przypadku masz szeroki wybór wielu modeli, na wszystkie opony masz 95% zniżki?
Dabtuner
Aktywny

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Mitsubishi i-MiEV dla Uniwersytetu Południowej Kalifornii
    Firma Mitsubishi Motors North America (MMNA) współpracuje z Uniwersytetem Południowej Kalifornii (USC) oraz należącą do tej szacownej uczelni Viterbi School of Engineering, tworząc w kampusie projekt "żywego laboratorium" ...