Monterey jakieś 9s (waga prawie 2 tony)
rajdówka nie ma prędkościomierza ale GPS ptrafi działać z 3 sekundowym opóźnieniem a metromierz pokazuje same 8
Patrol 22s tyle że z lawetą 3,5 tony
Opady śniegu, a czasem słońce - jak sobie radzić w takich warunkach? Dostosowanie stylu jazdy do warunków pogodowych to jedna z podstawowych zasad, którymi powinni kierować się kierowcy. Sprawdzanie prognozy przed planowaną podróżą pozwoli nam lepiej przygotować się do ...
z kąd wy bierzecie te czasy? mierzycie sobie stoperkiem?! Najciekawsi są użytkownicy opla calibra/astra, lub golfa 1.8, wasze samochody w zasadzie wg waszego uznania są najszybsze na drodze- koledzy to że jest głośny tłumik to nie znaczy że szybko jedzie! Ja jeżdżę seryjnym m-3 e46. to co podaje producent czyli 5.4 jest nierealne na seryjnej oponce. taki czasu (mieżony Gtechem) udało mi się zrobić na semislikach yokohamy, (autko jest w smg2 więc nie ma tutaj możliwości mojego błędu)
ooo bmw m3 są przeciez najszybsze ,obejzyj na youtube jak takie m3 dostaje baty od citroena saxo calibra 9 sek peug 10,5 sek calibra kolegi z silnikiem 2,7 biturbo 3,96 sek
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.