Jakie radio 1din do Audi A4 B6 ?

25 Paź 2018, 21:34

Cześć

Obecnie mam oryginalne Radio Audi Concret II chyba na wtyczki ISO (nie znam sie na tym)
Jakie polecacie radio wzamian ?
Mam bodajże 8 oryginalnych głośników + SW ,chyba nie są to bose (nie ma żadnych napisów na kratkach)
Jedyne na czym mi zależy to na USB co ma chyba prawie każde i oczywiście żeby lipy z jakością nie było.

Poproszę o propozycje najtańszych sensownych modeli, ponieważ pewnie znajdą się jakieś guzik warte chińczyki.
Marcin96
Początkujący

Zdjęcia: 5
Przebieg/rok: 6tys. km
Auto: Audi A4 B6
Silnik: 1.8T
Paliwo: Benzyna
Typ: Kombi
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 2002

27 Paź 2018, 14:56

Musisz kupić adapter do kostek ISO aby Ci działało wszystko. Za niecałe 200 zł kupisz radio u usb szanowanych się producentów takich jak
JVC
Pionner
SONY
Blaupunkt
Kenwood
itd.
To nie moc ani sprzęt a technika czyni z Ciebie zawodnika
Kao
Moderator
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 107
Miejscowość: Francja
Przebieg/rok: 40tys. km
Auto: Bmw 645Ci, M3, Vw T4

28 Paź 2018, 17:48

Kao napisał(a):Musisz kupić adapter do kostek ISO aby Ci działało wszystko. Za niecałe 200 zł kupisz radio u usb szanowanych się producentów takich jak
JVC
Pionner
SONY
Blaupunkt
Kenwood
itd.

Jakieś konkretne modele, poelcenia? czy to juz bez różnicy ?
Marcin96
Początkujący

Zdjęcia: 5
Przebieg/rok: 6tys. km
Auto: Audi A4 B6
Silnik: 1.8T
Paliwo: Benzyna
Typ: Kombi
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 2002

28 Paź 2018, 18:20

bez różnicy, wszyscy Ci producenci oferują podobne parametry, tak naprawdę różnica jest tylko w wyglądzie
To nie moc ani sprzęt a technika czyni z Ciebie zawodnika
Kao
Moderator
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 107
Miejscowość: Francja
Przebieg/rok: 40tys. km
Auto: Bmw 645Ci, M3, Vw T4
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Czym się różnią alufelgi od felg stalowych?
    Felgi stanowią jeden z istotnych elementów wizualnych i technicznych każdego pojazdu. Wybór między alufelgami, a modelami stalowymi nie sprowadza się tylko do estetyki – różnice między nimi obejmują ...
    Efekt niewidzialnego Goryla - co to takiego?
    Czy można za bardzo skoncentrować się na jakimś zadaniu? Czy można nie zauważyć osoby przebranej za goryla? Badania naukowe pokazują, że tak(*). Nasz umysł eliminuje niektóre bodźce wzrokowe i słuchowe, żeby w pełni ...