Witam, nosze sie z zamiarem zakupu radia do VW mk5, szukam 2-dinowego radia w powyższym przedziale nie chodzi mi o fabryczne rns'y gdyz nie zalezy mi na kierw. wielofunkcyjnej ani fis. Chciałbym żeby to radio zapewniało dobry dzwięk, miało wbudowana navi, bluetooth, pozwoliło na ew. przyszłą rozbudowę od wzmacniacz itp. I zeby współpracowało przez mirror link lub hdmi z moim Note3(głownie chodzi o spottify i aplikacje).
Moj typ poki co to Clarion NX404E lub AVIC-F50BT? [link do oferty na Allegro wygasł]
[link do oferty na Allegro wygasł]
Co myślicie o nich ?
Czy tego typu samochodowe tuner dvb-t beda kompatybilne z tym radiem czy tylko orginalne clariona za ponad tysiaka? [link do oferty na Allegro wygasł]?
ori321 napisał(a):Czy tego typu samochodowe tuner dvb-t beda kompatybilne z tym radiem czy tylko orginalne clariona za ponad tysiaka?
Odbierał stacje na pewno będzie, tyle że do sterowania stacjami będziesz musiał używać osobnego pilota. Z tego co wiem w przypadku kompatybilnego urządzenia będzie mógł chyba wszystko robić z radyjka.
Jak bym miał wybierać z tych dwóch to na pewno byłby to Clarion.
Czy serwisowanie w ASO się opłaca? Wielu kierowców staje przed dylematem, czy warto płacić więcej za usługi w Autoryzowanej Stacji Obsługi, czy może lepiej zaoszczędzić, wybierając tańszy warsztat niezależny. Analiza wspomnianych ofert przynosi zaskakujące ...
Koenigsegg Agera RS - wyjątkowy samochód Koenigsegg Agera RS to wyjątkowy samochód produkowany przez szwedzką markę Koenigsegg. Jest to jednen z najszybszych samochodów na świecie, zaprojektowany z myślą o oferowaniu niezapomnianych wrażeń z jazdy. ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.