Witam, Chciałbym kupić jakieś niedrogie radio tak do 80 zł. Chodzi mi o tanie, ponieważ nie chcę inwestować w samochód, który mam zamiar zaraz sprzedać. Chciałbym aby radio miało wejście USB. Aha... dobrze by było gdyby to nie była jakaś jednorazówka tylko żeby posłużyło dłuższy czas.
azun napisał(a):Chciałbym aby radio miało wejście USB. Aha... dobrze by było gdyby to nie była jakaś jednorazówka tylko żeby posłużyło dłuższy czas.
Za taką cenę nic porządnego nie kupisz, ale jest szansa że ono trochę pogra Dla przykładu możesz kupić nowe RS2 RADIO SAMOCHODOWE MP3 USB AUX +PILOT + KOSTKA [link do oferty na Allegro wygasł] za 65zł + przesyłka.
Wynajem długoterminowy vs. leasing – co się bardziej opłaca? Leasing czy wynajem długoterminowy? To pytanie zadaje sobie coraz więcej osób szukających wygodnego sposobu na korzystanie z auta bez konieczności jego zakupu. Sprawdź, które rozwiązanie będzie bardziej opłacalne ...
Nie pal tyle zimą - dlaczego spalanie w zimie jest wyższe? Zimą średnie spalanie paliwa potrafi być znacząco wyższe. Dzieje się tak z wielu powodów, między innymi dlatego, że niskie temperatury powodują znaczące wychłodzenie silnika, a co za tym idzie potrzebuje on więcej ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.