Jakie radio z MP3?

24 Lis 2011, 11:08

Witam!
Dzisiaj zamówiłem głośniki do samochodu: Pyle PL573BL. W samochodzie mam również zainstalowane fabrycznie 2 małe głośniki z tyłu. Chciałbym dodatkowo kupić jakieś tanie radio na mp3 żeby nie męczyć się z transmiterem FM. Radio powinno mieć wejście USB, nie potrzebuję CD. Na co powinienem zwrócić uwagę przy zakupie radia? W specyfikacji pisze przykładowo 2x45W. Skoro mam w sumie 4 głośniki czy nie lepsze będzie radio z mocą wyjściową 4x25W?
Na które radio z poniższych byście się zdecydowali?
[link do oferty na Allegro wygasł]
ggmarszal
Początkujący
Awatar użytkownika

Miejscowość: Radziechowy

26 Lis 2011, 22:17

Szczerze - dziś już na żadne z poniżej wymienionych. Skusiłem się na ostatnie z podanych jakiś czas temu po pierwszych kilku miesiącach zdechło USB a po roku SD, zostało samo radio. Ale jeśli w rzeczywistości potrzebujesz tylko do transmitera to raczej obojętne które z nich bo wszystkie to chiński badziew.
"... wypadki drogowe powstają dlatego, że dzisiejsi ludzie jeżdżą po wczorajszych drogach jutrzejszymi samochodami z pojutrzejszą prędkością..."
stasiowski121
Stały forumowicz
Awatar użytkownika

Miejscowość: Podkarpacie
Auto: VW T4/Audi 80 B4/Passat B3
Silnik: 2.5 TDI AXG
Paliwo: Diesel
Typ: Van
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 1997
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Zniżki na ubezpieczenie OC samochodu - jak je zdobyć?
    Zakłady ubezpieczeń przy kalkulacji ceny ubezpieczenia OC biorą pod uwagę wiele czynników. To od nich uzależnione jest to, ile zapłacisz za OC. Jednym z ważniejszych czynników, jakie mają znaczenie, są zniżki ...
    Co może zamarznąć w naszym samochodzie?
    Co w samochodzie jest szczególnie wrażliwe na niską temperaturę? Jak sobie poradzić z typowo zimowymi problemami? Poniżej prezentuję kilka odpowiedzi które mogą okazać się przydatne wielu kierowcom. Głównym ...