Jakie radyjko kupić ?:)

09 Gru 2008, 19:30

Dokładnie. Ja tam jestem zadowolony, gość mi bardzo dużo doradził i powiedział. A poza tym ustawił pięknie radyjko i podłączył wszystko cacy.

A takich amatorów co sami podłączają kabelki i radyjka znam. Potem podczas jazdy nagle w kabinie jest pełno dymu, minutę później można już z zapałem gasić płonący samochód. xD
aesir
Nowicjusz

Miejscowość: Radomsko
Auto: Fiat Panda II
Silnik: 1.2 60KM
Paliwo: Benzyna + LPG
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 2003

13 Gru 2008, 09:42

Witam:) Ja też chciałabym kupić jakieś nowe radio, nie chodzi o delektowanie się niesamowitą czystością dźwięku itd, raczej o to, żeby coś przyzwoicie grało w czasie jazdy i nie rozleciało się po pół roku ;) Budżet - powiedzmy, że do jakiś 350-400 zł. Słyszałam dużo dobrego o firmie Pioneer, myślicie, że np. Pioneer DEH-2100UB będzie ok? Czy Pioneer DEH-50UB to o wiele lepszy model? Mam auto od niedawna :D Proszę o wyrozumiałość :)
nowa :)
milanogirl
Nowicjusz

14 Gru 2008, 17:06

w tej cenie spokojnie kupisz solidne radio. Osobiście zraziłem się do odtwarzaczy Pioneer'a i raczej już tego nie kupię ale to było parę lat temu i może już się poprawili. Polecam za to produkty Kenwooda :) mam dwa odtwarzacze tej marki w autach i już po naciśnięciu przycisku czuć że to sprzęt na lata. Zaletą są też tunery radiowe, lepiej ściągają słabsze stacje, wiem, bo miałem w tym miejscu inny radioodtwarzacz i jakość odbioru była gorsza.
karlone
Zaawansowany

Miejscowość: Śląsk
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Młodzi kierowcy z najwyższym wskaźnikiem wypadków
    Kierujący poniżej 25 roku życa charakteryzują się najwyższym wskaźnikiem liczby wypadków na 10 tys. populacji. Choć niedawno zmieniły się przepisy związane z prawem jazdy, to wciąż nie zaostrzono zasad dla nowych kierowców, ...
    Opel ADAM IntelliLink - teraz z funkcją Siri Eyes Free
    ADAM to najbardziej zindywidualizowany i "kontaktowy" samochód miejski Opla w segmencie A. System informacyjno-rozrywkowy IntelliLink jest kompatybilny ze wszystkimi smartfonami pracującymi w systemie operacyjnym Android ...