Czesc! Jestem studentka i interesuje mnie zakup taniego auta w eksploatacji i jednoczesnie posiadajacego fajny wyglad. Nie mam duzych wymagan- 140km i wyglad zblizony do audi tt (maly i zgrabny). Pomozcie prosze!!
206cc ma dziewczyna brata:) fajny,niebieski,skóra,bajery:) z tyłu miejsce na jej torebke,nic innego tam nie wejdzie. Bagażnika nie ma:) Ona ma tam 2.0 benz.- spalanie średnie w granicach 12-13 litrów (a jeździ dziewczyna pomału). Boję się ile by to paliło gdybym ja siadł za kierownicą. Ogólnie samochód dla dziewczyny wg mnie:) Chłopak wyglądałby śmiesznie:)
10 używanych funcarów za nieduże pieniądze Samochody sportowe kojarzą się zwykle z drogimi konstrukcjami z Włoch, Niemiec i Japonii. Ale wcale nie trzeba mieć pękającego w szwach portfela, żeby móc cieszyć się przyjemnymi emocjami za kierownicą. Oto 10 używanych ...
Pamiętaj o skrobaczce i szczotce do odśnieżenia samochodu Zimą, parkując auto na zewnątrz, musimy liczyć się z tym, że zastaniemy nasz samochód pokryty śniegiem czy nawet lodem. Aby poradzić sobie z tymi niespodziankami i odpowiednio przygotować samochód do jazdy potrzebujemy ...
moniquella napisał(a):Wg tego co wyczytalam z powyzszego linku to dosc awaryjne auto. W takim razie czy polecicie mi cos innego?
Omijaj francuskie samochody bo po co robić sobie na siłę problemy... Ze swojej strony polecam: [link do oferty na Allegro wygasł] Żaden peugocik mu nie podskoczy )))
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.