Od Suva do Sportowych... hmmm..
Ale mam tylko jedno pytanie jak trzeba zarabiać żeby móc wydać 120tys. na samochód...
A wracając do tego do czego służy to forum, to jeśli szukasz czegoś stylowego to może Mercedes ML mnie wystarczyłby już za 91 tys. zł.
[link do oferty na Allegro wygasł]
Ale jeśli już koniecznie do tych 120 tys. zł
Nie będę nadmieniał, że dzisiejszymi dieslami się bardzo przyjemnie jeździ więc proponuję takie...
jeśli coś sportowego to może ok. 345 konna M3 za 96,5 tys. zł
lub jeśli ma być koniecznie za te 120tys. to może uciąć jeden tysiączek na paliwo...
To był niemiecki styl i pamiętajmy, że nie tylko te samochody są warte brania pod uwagę... np. VW Taureg, Audi Q7
A teraz angielski styl... Piękny X-Type...
[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]
Jeśli szukasz porządnego ściganta to coś z japończyków... Np. Lancer za 115 tys.
Oczywiście warto również zainteresować się głównym konkurentem Lancera - Subaru Imprezą WRX STi...
Muszę przyznać, że w tej cenie jest zatrzęsienie samochodów...
Wiem, że to trochę głupia propozycja, ale mógłbyś zainwestować w jakiegoś amerykańskiego Muscle car-a, wyremontował i mógł szaleć pięknym stylowym zabytkiem, a że powstaje wir w baku to już inna sprawa...
Nie będę się rozpisywał, ale wybór masz ogromny, a to są samochody, które ja bym zakupił gdybym miał 120. tys....