REKLAMA
Witam, ostatnim czasem co raz częściej jeżdżę po nocach i stosuję na przemian oświetlenie premium tj. H7 Philips Racing Vision oraz Osram Night Breaker Laser jednak żarówki zarówno Osram jak i Philips muszę zmieniać raz w miesiącu, chciał bym trochę wydłużyć ich żywotność po przez stosowanie wciągu dnia świateł do jazdy dziennej.
Niestety z decyzją cały czas się wstrzymuję ponieważ jak widzę większość świateł DRL to chce mi się płakać, dopiero jak samochód jest kilka metrów ode mnie to jestem w stanie stwierdzić czy ma jakiekolwiek światła do jazdy dziennej czy jedzie bez świateł... Owszem są jednak wyjątki które mają naprawdę dobre oświetlenie do DRL widoczne z dużej odległości, chciał bym być jednym z tych wyjątków w mojej okolicy. I tu pojawia się problem, jakie światła do jazdy dziennej z HOMOLOGACJĄ wybrać?
Zależy mi na:
Bardzo dobrej widoczności świateł dla pojazdów jadących z naprzeciwka i nie tylko.
Aby jasno świeciły (wybaczcie brak fachowego określenia, nie znam się na tym dlatego pytam).
Możliwości wkomponowania świateł w auto ale to już mniej ważne...
Mogą być światła w miejsce świateł przeciwmgłowych przednich których nie posiadam a miejsce można jakoś zagospodarować.
Budżet jaki mogę na to przeznaczyć to 300-350 zł. Droższe jednak też rozważę
Załączam zdjęcie przodu auta: