Cześć, jesteście mi w stanie powiedzieć co to za auto? Potrzebuje szybko odp. z góry dzieki. Wiem wydawać może się głupie, ale potrzebuje odp.
[link wygasł]
Z przodu podobne całkiem do niczego...
Sorki, ale chyba tym razem nie pomogę...
Coś mi to przypomina, ale nie pamiętam teraz co... Ja rano nie myślę...
No tak, znaczek i przód jest z deka podobny do Hondziany, ale kurcze, zdjęcie masz niewyraźne... Wybitnie niewyraźne... Skąd wytrzasłeś tą fotkę? Wtedy może bym znalazł....
Elektryczne supersamochody. Przyszłość sportowych aut czy chwilowa moda? Świat motoryzacji przechodzi transformację w kierunku elektromobilności. Supersamochody z napędem elektrycznym osiągają coraz lepsze parametry, często przewyższając osiągi swoich spalinowych odpowiedników. Producenci ...
BMW xActivity 2003 BMW xActivity, ten koncepcyjny SAV demonstruje połączenie w konstrukcji jednego pojazdu sportowej dynamiki jezdnej oraz przyjemności z podróżowania z otwartym dachem. BMW xActivity, zaprojektowane jako "kabriolet o ...
Mam kilka propozycji :
Przez sekunde przeszła mi ta najnowsza myśl porshe ale chyba odpada
Będzie to Hyundai,Mazda,Ewentualnie Honda choć wątpie bo to brzydkie autko.Niewiem co mi przyszło do głowy ale przeszedł mi przez myśl Dodge,Ale jestem ciekawy bo może jest to marka bo jak to chińczycy która produkuje silniki hybrydowe a marek takich aut nie znam Ale to tylko moje gdybanie
It's nice to be important but is more important to be nice
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.