Jakie Ubezpieczenie

30 Sie 2010, 17:05

Próbowałem ostatnio ogarnąć temat ubezpieczeń, jest tego tak dużo że mam problem żeby znaleźć to co mnie interesuje oferta za ofertą a konkretów brak. Chciałem też ogólnie poczytać w jakimś kompetentnym źródle no i co ? Okazuje się że po 4 dniach znalazłem na internecie taki portal stąd mój post żeby zaoszczędzić czasu pozostałym którzy będą potrzebować czegoś takiego jest taki o Kalkulator OC AC NNW (na naszej stronie) ale jest to wszystko zebrane i moderowane może ktoś skorzysta może nie tak czy inaczej dzielę się rozwiązaniem mojego problemu.
Ostatnio edytowany przez griff, 30 Sie 2010, 23:09, edytowano w sumie 1 raz
griff
Początkujący
Awatar użytkownika

Miejscowość: Warszawa

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Czy serwisowanie w ASO się opłaca?
    Wielu kierowców staje przed dylematem, czy warto płacić więcej za usługi w Autoryzowanej Stacji Obsługi, czy może lepiej zaoszczędzić, wybierając tańszy warsztat niezależny. Analiza wspomnianych ofert przynosi zaskakujące ...
    Bezpłatny raport z CEPiK - historia pojazdu
    Co to jest usługa "Historia Pojazdu" i kto może z niej skorzystać? "Historia Pojazdu" to usługa realizowana przez Ministerstwo Spraw Wewnętrznych dla wszystkich, którzy planują zakup używanego samochodu, motocyklu ...