Jakie wahacze do Superb(audi, vw)

15 Gru 2017, 13:16

Świetnie mi się jeździ odkąd wstawiłem wahacze MS (strona firmy: master-sport.de), zdecydowanie pewniej czuję się za kółkiem nawet w gorszą pogodę.
kubakarski90
Nowicjusz

Prawo jazdy: 13 02 1982
Auto: Audi

18 Gru 2017, 08:53

Lemforder to dobry wybór, może części będą droższe, ale za to jakościowo na naprawdę dobrym, wysokim poziomie. Teraz można kupić nieco taniej w sklepach internetowych, warto poszukać.
BestOils
Początkujący

Przebieg/rok: 23tys. km
Auto: Seat Leon
Silnik: 1.9
Paliwo: Diesel
Typ: Sedan/Limuzyna
Skrzynia biegów: Manualna

27 Sie 2021, 13:37

Witam,
Odnowie temat.Szukam zawieszenia do audi a4b5. Nie chcę żadnej drożyzny, raczej coś rozsądnego cenowo i jakościowo. Ktoś coś podpowie??
tenseba
Nowicjusz

27 Sie 2021, 16:08

Daj stare do naprawy, to będzie rozsądnie i jakościowo i cenowo
To nie moc ani sprzęt a technika czyni z Ciebie zawodnika
Kao
Moderator
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 107
Miejscowość: Francja
Przebieg/rok: 40tys. km
Auto: Bmw 645Ci, M3, Vw T4

30 Sie 2021, 08:05

Dzięki za odpowiedź
tenseba
Nowicjusz

16 Paź 2021, 16:53

Jako że lubię zakładać części polskich producentów to czy stosował ktoś części Ramech(JGR), chodzi głównie o łączniki stabilizatora? Jak z jakością?
Gość114260

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Dlaczego warto rozważyć kupno samochodu elektrycznego?
    Zainteresowanie samochodami elektrycznymi stale rośnie i nie wygląda na to, aby w najbliższym czasie miało się to zmienić. Powody tego stanu rzeczy są różne, ale z pewnością najważniejsze są dwa – znaczące zmiany ...
    Demontaż klamki Porsche Cayenne
    Jak wymontować klamkę/wkładkę kierowcy w Porsche Cayenne II gen. Może wydawać się to proste a jednak wielu ma z tym problem. Należy zdemontować zaślepkę wewnątrz drzwi. Należy przygotować torx 20 i w pierwszej kolejności ...

27 Paź 2021, 08:49

Panowie odświeżę trochę temat. W obecnym czasie jest coś godnego polecenia z tak zwanej "średniej" półki ?? Nie wiem ile będę śmigać obecnym autem a raz że nie chce zostawić nowego właściciela z problemem a dwa że nie chciałbym wydać milionów. Auto Audi A4b6. Z góry dziękuję za opinie. Pozdrawiam
jadomin
Obserwowany

27 Paź 2021, 10:56

Z zawieszenia lemforder, meyle HD
Łożyska FAG, SKF
Hamulce ATE, Textar, ferodo
Gość114260

05 Lis 2021, 11:43

U mnie MS wypadł bardzo słabo. Śmiem twierdzić,że w obecnych czasach jakoś części jest bardzo losowa. Zarówno możesz trafić na dobrego chińczyka jak i słabą część z górnej półki. Nawet elektronika czy odzież nie ma takiej jakości jak kiedyś, A będzie jeszcze gorzej moim skromnym zdaniem, chodź walałbym się mylić :)
haberma
Nowicjusz