REKLAMA
Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
jeżeli chcesz dobry to najpewniej nie kupisz go za 600 zł coś lepszego to będziesz miał MEYLE,LEMFORDER, FEBILeszczorek napisał(a):Siemanko chodzi mi o dobry jakiś zestaw wielowahaczy do superba, co polecacie.
ciekawe co za głupek daje tak dobre opinie??? Toż to zwykły kitajski badziew który nie wiem czy 3 miesiące wytrzyma. Z trzech marek które Ci podałem Febi chyba będzie najtańsze a wraz kosztuje 2X tyle co Mastercook czy jak mu tam, zastanawia Cię dlaczego??? Chciałeś pan vaga z amelinium to teraz trzeba płakać i płacić, przykro miLeszczorek napisał(a):Słyszałem dobre opinie na temat firmy Master sport.
Z tego co wiem to gumy są bardzo miękkie co pogarsza prowadzenie do tego wytrzymałość kiepska. Najlepsze są oryginalne TRW lub Lemfordera.Leszczorek napisał(a):Słyszałem dobre opinie na temat firmy Master sport.
Sidem to części gorsze od TRW czy Lemfoerder ale nie są złe i w stosunku cena do jakości chyba wygląda to całkiem nieźle.korrida88 napisał(a):Wygląda na to, że to coś trochę powyżej średniej półki, więc na mój budżet i potrzeby powinno starczyć.