Jakie wycieraczki?

24 Lis 2010, 07:12

Muszę wymienić pióra wycieraczek w swojej Madzi. Polecacie jakieś konkretne czy najlepiej kupić komplet za 12zł w tesco?
ggmarszal
Początkujący
Awatar użytkownika

Miejscowość: Radziechowy

25 Lis 2010, 21:39

Ja osobiście kupiłem raz z auchan wycieraczki spojlerowe po 9zł za sztukę. I powiem że przez 2 miesiące ścierały elegancko ale po 2 miesiącach wycieraczka od kierowcy zaczęła rozmazywać więc ją wyrzuciłem i kupiłem też w auchan ale tym razem już lepszą za 30zł i na razie nie powiem Ci nic na jej temat bo jest za wcześnie:D. Tak że jeśli w tecso to nie najtańsze tylko nieco droższe i spojlerowe bo według mnie lepiej się spisują
mirko50
Początkujący

Miejscowość: Wola Zarczycka
Prawo jazdy: 13 05 2008
Auto: Seat Leon
Silnik: 1.6 105KM
Paliwo: Benzyna
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 2005
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Jak rozkodować radio w samochodzie Renault?
    Bardzo często podczas chwilowej utraty zasilania radio w samochodach marki Renault jak i Dacii będzie wymagało wpisania kodu do jego uruchomienia. Problem ten może się pojawić np. po chwilowym odłączeniu akumulatora bez podtrzymania ...
    Ekstremalny wyścigowy samochód elektryczny
    Marka Volkswagen zaprezentowała supersportowy model I.D. R Pikes Peak zasilany wyłącznie energią elektryczną. Łączna moc jego dwóch silników elektrycznych wynosi 500 kW (680 KM), moment obrotowy 650 Nm, auto ...