REKLAMA
![](https://www.forumsamochodowe.pl/galeria/inne-zdjecia-motoryzacyjne-a53/samochody-na-parkingu-t40383.jpg)
Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
tutusik napisał(a):Witam, Chcę założyc do mojej a4 1,9tdi 2001/2002 alarm do 1000zł.
Byłem na warsztacie zapytać to zaproponował mi 2 opcje :
1. Droższy alarm z kartą ( odcięcia itp ) za 800zł
2. Tańszy alarm za 300zł + bearlock.
co byście wybrali ?
P.S nie wiedziałem gdzie ten post napisać więc napisałem tutaj. Jakby było nie na miejscu to proszę przenieść.
adam-and1 napisał(a):mój szef jeździł do niedawna nową E klasą ! + alarmy i inne super karty zbliżeniowe + antynapady .... zaparkował samochód przy głównej drodze na takim nie wiem jak to nazwać wcięciu w chodnikuheh no i przeszedł na drugą stronę po jakieś tam zakupy typu papierosy+ jakieś śniadanie do pracy - cały czas miał samochód na oku - oczywiście all zabezpieczenia załączone ! po czym zasłoniło mu samochód jakaś laweta ... czy tir nie pamiętam nie widział auta ok 3 minut .... jak odjechał dajmy na to tir to merca już nie było ... pytanie jak ukradli merca ? podobno - tak mówili ludzie z przystanku nieopodal, że podjechała jakaś laweta podniosła samochód i odjechała ... co dziwne bo samochód miał czujnik położenia, czujnik wstrząsów, czujnik ultradźwięków, spadku napięć, i kupę innych pierdół ... policja zjawiła się po 2 godzinach !!