Witam!
Mam CC900.... Moje światła świecą bardzo słabo. Po deszczu prawie nic nie widać. Słyszałem że dobre są białe żarówki tzn takie co świecą białym światłem.
Co o nich sądzicie? Widziałem że są one w niebieskim szkle.
Proponuję kupić sobie żarówki dobrej firmy które dają +50% więcej światła. Na te tańsze z niebieskim gazem w środku co niby świecą tak jak piszesz szkoda kasy. No chyba że nie zależy ci na widoczności tylko na wygladzie auta z przodu ala ksenon
Dzięki za radę o tych niebieskich A co powiecie na żarówki VisionPlus firmy Philips lub Silverstar +50% firmy Osram? Są po tej samej cenie (około 40zł) i obydwie dają "niby" 50% więcej światła.
1. Upewnij sie ze plastikowe kostki polaczeniowe ktore zakladasz na żarowki sa w dobrym stanie i nie sa stopione od temp. ani zaoksydowane. Wtedy moze byc slaba masa i zadna zarowka nie zaswieci dobrze.
2. Upewnij sie ze ustawienie swiateł jest prawidłowe i nie swieca Ci gdzies po rowach czy po drzewach.
3. Jesli spelniasz dwa powyzsze warunki to podobnie jak moi przedmówcy odradzam tanie pseudo xenony zenony i inny szmelc. Chyba ze lubisz wyrzucac pieniadze w błoto.
4. Kup sobie Osram Silverstone lub Philips BlueVision lub GT150. Naprawde bardzo dobre żarówki a Philips doskonale wypadł w ostatnim tescie w Autoświecie.
pozdrawiam
Krytyk jest jak samochód: im gorszy, tym więcej robi szumu.
Wynajem długoterminowy vs. leasing – co się bardziej opłaca? Leasing czy wynajem długoterminowy? To pytanie zadaje sobie coraz więcej osób szukających wygodnego sposobu na korzystanie z auta bez konieczności jego zakupu. Sprawdź, które rozwiązanie będzie bardziej opłacalne ...
Jak uniknąć poślizgu? - dynamiczna sytuacja na drodze Koniec jesieni i początek zimy to czas, gdy wielu kierowców musi przyzwyczaić się do warunków atmosferycznych, które zwiększają ryzyko poślizgu. Jak nie dopuścić do wpadnięcia w poślizg oraz jak wyjść ...
z doświadczenia wiem że nie warto kupować taniej tandety i różnego rodzaju podróbek, tylko firmowe żarówki dadzą prawdziwą jakość i satysfakcje, oczywiście wiadomo że to więcej kosztuje!!!!!!!!
pozdrowienia.
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.