Jasiek90 napisał(a):cud, że do tej pory zachowały się jakieś egzemplarze.
Wystarczy wyjść na ulicę i zobaczyć ile tego jeździ. Co do T4 Twojej mamy ja też już pisałem kilkakrotnie. Silnik i skrzynia które nie za cudowne były do Passata B3 zamontowane w aucie tyle większym i cięższym. Po prostu pomyłka, reszty pisać nie trzeba. Wadą w rzeczy samej jest korozja, tym bardziej, że coraz trudniej o coś zadbanego bo o bezwypadkowe to już tym bardziej.
Co do firmy przewozowej - mój kumpel prowadzi takową od kilku lat, od początku jeździ dwoma T4 2.5 TDI niedawno dokupił LT'ka 2.8 TDI. Na klientów nie narzeka, tyle, że ruch w tej branży sporo od lokacji i konkurencji zależy więc też wyznacznikiem to nie jest.
Najbardziej ciekaw jestem tych rzekomych awarii skrzyni bo od 5 lat prócz dwukrotnej wymiany oleju o swojej skrzyni nie wiem nic. Co do wygody niestety nie wypowiem się, bo jechałem tylko kilka razy jako pasażer po prawej z przodu. Natomiast za kierownicą dla faceta na 190 cm jest jak najbardziej ok. Master będzie młodszy i większy, to nie ulega wątpliwości.
Po więcej informacji zapraszam na PW bądź gg - 3377174.
"... wypadki drogowe powstają dlatego, że dzisiejsi ludzie jeżdżą po wczorajszych drogach jutrzejszymi samochodami z pojutrzejszą prędkością..."