REKLAMA

Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
Pamiętam takiego z Fabii który nie dawał się wyprzedzić na DK11 w okresie wakacyjnymKamilD napisał(a):Zależy mi na aucie, które umożliwi mi wyprzedzenie stereotypowego dziadka, który jedzie 70 km/h tam, gdzie dozwolone jest 90 km/h, a na zakrętach zwalnia do 40 km/h. Sam zapewne znasz takie przypadki i rozumiesz, że potrafią zirytować.
KamilD napisał(a):Zależy mi na aucie, które umożliwi mi wyprzedzenie stereotypowego dziadka, który jedzie 70 km/h tam, gdzie dozwolone jest 90 km/h,
KamilD napisał(a):Zależy mi na aucie, które umożliwi mi wyprzedzenie stereotypowego dziadka, który jedzie 70 km/h tam, gdzie dozwolone jest 90 km/h, a na zakrętach zwalnia do 40 km/h. Sam zapewne znasz takie przypadki i rozumiesz, że potrafią zirytować. Podobnie jest z TIRami, a na trasie którą się raz w tygodniu poruszam to standard.
DamianCAR napisał(a):Tira i dziadka to nawet autem, które ma 15s do sety wyprzedzisz.
Focus mk1 1.4 16v ma 14s do sety. Miałem takiego kiedyś i bez problemu wyprzedzałem Tiry, dziadków a nawet zwykłych uczestników.
Kiedyś nawet 180km/h z niego wycisnąłem.
dzida napisał(a):mój ma o wiele mniej