REKLAMA
Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
Rokiko napisał(a):A Tobie jak on się sprawdza? Miałeś go od brata czyżby już było po nim minął rok i pytasz o to samo ponownie więc chyba nie najlepiej z nimiSlovianin napisał(a):Czy wśród Was jest ktoś kto ma jakieś wyrobione zdanie o tych nowych Jenox Goldach?
Są i tacy, a raczej byli też się spotkałem. Jednak trafić na taka historię w porównaniu z tą którą opisałem to jak 1 do przynajmniej 10 tyś.Slovianin napisał(a):Pracowałem kiedyś w serwisie komputerowym i dla odmiany ten co miał najwięcej postów cisnął tylko jednego producenta
Tak jest najlepiej ale zwykły użytkownik nie sprawdzi danej rzeczy w taki sposób i musi polegać na opiniach (nie tylko tych z internetu) i własnych doświadczeniach.Slovianin napisał(a):Nie mniej jednak najczęściej wszystko wychodziło w praniu jak składałem komputer dla klienta
Rokiko napisał(a):Są i tacy, a raczej byli też się spotkałem. Jednak trafić na taka historię w porównaniu z tą którą opisałem to jak 1 do przynajmniej 10 tyś.Slovianin napisał(a):Pracowałem kiedyś w serwisie komputerowym i dla odmiany ten co miał najwięcej postów cisnął tylko jednego producentaTak jest najlepiej ale zwykły użytkownik nie sprawdzi danej rzeczy w taki sposób i musi polegać na opiniach (nie tylko tych z internetu) i własnych doświadczeniach.Slovianin napisał(a):Nie mniej jednak najczęściej wszystko wychodziło w praniu jak składałem komputer dla klienta
Kiedyś nie było i żyliśmy ale nie było też tak różnorodnej oferty i człowiek orientował się co lepsze, a co gorsze.Slovianin napisał(a):Strach pomyśleć co to było jak nie było Internetu
Tyle, że to będzie inna linia produkcyjna i jeżeli faktycznie tak jest to jakość akumulatorów do samochodów osobowych nie musi się równać tej do kamperów i dużych maszyn.Korek88 napisał(a):Jenox ma bardzo dobre opinie jeśli chodzi o akumulatory do dużych maszyn, typu maszyny rolnicze czy kampery
Tu, masz rację. Problem też jest inny bo sporo opinii negatywnych dziwnym trafem często ginie ze stron internetowych, a pozytywnymi to inna bajka ogólnie warto poczytać, popytać ale wszytko brać z przymrużeniem oka.Korek88 napisał(a):Co do opinii, to prawda jest taka, że ludzie znacznie chętniej dzielą się opiniami negatywnymi niż pozytywnymi.
My piszemy o akumulatorach a nie o kamperach czy ich kupnieSlovianin napisał(a):Niestety kamper jst obecni poza moim zasięgiem